AYDIN / DİDİM - Didim Mesleki Eğitim Merkezi

Nis

Çırak öğrencilerimize, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Çok Tehlikeli İşlerde  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri İş Güvenliği Uzmanı öğretmenlerimiz Hasan AVCI ve Uğur YILDIZ tarafından verilmeye devam etmektedir.

Nis

Bu haftanın "Geçmişten Geleceğe Usta Çırak Buluşması" söyleşisine Didim'in önde gelen Mutfak Şeflerinden Tayfun DAŞÇI'yı davet ettik. Gastronomi ve Mutfak Sanatları konusunda sunum yapan konuğumuz; beslenme, gıda bilimi, gıda hijyeni, yeni ürünler geliştirme ve modern mutfak kültürleri gibi konularda bilgilendirme yaptı. Sohbet havasında geçen söyleşi için kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Aşçılık, Servis, Vitrin Kuyumculuğu, İklimlendirme Sistemleri, Pasta ve Tatlı Yapımı, Betonarme Kalıp ve Donatı Sistemleri, Haberleşme Sistemleri ile Fotoğraf dalları Beceri Sınavlarından kareler

Nis

Yapı Dekorasyonu dalı Kalfalık Beceri sınavında tüm sınıflarımız boyanıyor. Sınav komisyon üyesi öğretmenlerimiz Merve AKÇA' ya, Tolga TUTKUN'a ve boyayı yapan adayımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Şerif ERUL hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Bafa Cevapsız Yayın İstasyon Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı'ndaki 53 askerimizin saç kesim hizmetlerini gerçekleştirdik. Koordinasyonu sağlayan öğretmenimiz Emine DURMAZ CANTOK ve 12-B7 sınıfı Erkek Berberliği öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

DST Bilgisayar ve Yazılım-Güvenlik Sistemlerine Teknik Gezi gerçekleştirdik. Bilişim Teknolojisi öğretmeni Uğur YILDIZ rehberliğinde, 9-B sınıfı Bilgisayar Teknik Servisi öğrencilerimiz teknolojideki yeni gelişmeleri ve son sistemleri uygulamalı olarak yerinde inceleme fırsatı yakaladılar. Öğretmenimize ve işletme sahibi Emrah ŞENGÜL'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Kadın Öğretmenler tuvaletini yeniledik. Ücretsiz bir şekilde tadilatı yapan Demirkol Yapı işletmesine ve emeklerinden dolayı öğretmenimiz Feryal ÖZTÜRK'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi ERBAŞ'ı makamında ziyaret ettik. Mesleki eğitimde işbirliği çalışmalarına ağırlık verilmesinin kararlaştırıldığı görüşmede Ahilik Haftası kutlamaları, AB Projeleri uygulamaları, çırak öğrencilerin sosyal ve kültürel gezi, teknik gezi, fuar gezileri ve faaliyetlerinde ortak çalışma kararı alındı. Başkan Hilmi ERBAŞ, "ziyaretlerinden dolayı müdürüme teşekkür ediyorum. Mesleki eğitimde işbirliği çalışmalarına oda olarak katılım sağlayacağız."dedi.

Nis

Merkezimiz Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Kulübünün "Geçmişten Geleceğe Usta Çırak Buluşması" Söyleşisine Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eski Başkanı Sayın Yaşar PEKTAŞOĞLU'nu davet ettik. Etkinliği düzenleyen kulüp öğretmenlerimiz Ahmet Turan KAYA'ya, Hülya COŞKUNER'e ve söyleşiye katılan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında Merkezimizde "Okuma Etkinliği" gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yiyecek İçecek Alan Öğretmenimiz Hülya COŞKUNER koordinasyonunda 11C-8 Pastacılık ve Tatlı Yapımı öğrencilerimiz uygulama gerçekleştirdiler. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Şerif ERUL'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Mesleki eğitimde işbirliği çalışmalarına ağırlık verilmesinin kararlaştırıldığı görüşmede Ahilik Haftası kutlamaları, AB Projeleri uygulamaları, çırak öğrencilerin sosyal ve kültürel gezi, teknik gezi, fuar gezileri ve faaliyetlerinde ortak çalışma kararı alındı. Başkan Şerif ERUL, "ziyaretlerinden dolayı müdürüme teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi bugün de Didim Mesleki Eğitim Merkezi'nin destekçisi olacağız."dedi.