AYDIN / DİDİM - Didim Mesleki Eğitim Merkezi

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen programla çoşkuyla kutlandı.

Ekm

Müdürlüğümüz bünyesinde Erasmus Days Etkinlikleri kapsamında "Otizmli Çocukların Özel Eğitimde Sosyal Beceri Eğitimi" gerçekleştirildi.

Eyl

36.Ahilik Haftası kutlama programı kurumumuz bahçesinde çoşkuyla gerçekleştirildi. Kutlama programı kapsamında yılın ahisine İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım Kuruca tarafından şed kuşanma ve kuşak bağlama töreni gerçekleştirilirken, örnek esnaf usta ve kalfalarına plaket takdimi yapıldı. Programda Ahilik Teşkilatının önemine dikkat çekildi. Programda yöresel halk oyunu gösterileri, yemek ve lokma ikramı, canlı müzik dinletesi yer aldı.

Eyl

Merkezimizin, Didim Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Didim Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile birlikte düzenleyeceği "36.Ahilik Haftası" kutlama programı 22 Eylül 2023 Cuma günü saat 17:00'da kurum bahçemizde gerçekleştirilecektir. Kutlama programına tüm halkımız davetlidir.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış programı okul peronelimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan programda okul kuralları ve öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar; Okul Müdürü Mehmet SAYIN ve Rehberlik Servisi tarafından öğrencilere anlatıldı. Programda ayrıca 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılan ait etkinliklerin yer aldığı video gösterisi sunuldu. Okulumuz Yiyecek ve İçecek Alanı Öğretmeni Hülya ÇOŞKUNER tüm öğrencilerimize "Hijyen Eğitimi" sunumu gerçekleştirdi. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mervan EKMEN tarafından, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül ayı mesleki çalışmalar kapsamında "Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Sunumu" gerçekleştirildi.

Eyl

İdarecilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı" gerçekleştirildi.

Eyl

Merkez Müdürü Mehmet SAYIN 07.08.2023 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.

Ağu

Veda Mesajı, "Şubat 2012'de idareci olarak başladığım görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Haziran 2024'te sona ermesi gereken Müdürlük görevim Bakanlığımızın 4 ve 8 yılını dolduran idareciler için uyguladığı yeniden görevlendirmeler kapsamında 1 yıl erken bir vedayla neticelenmiştir. Yerime Mehmet Sayın bey müdür olarak görevlendirilmiştir, kendisine başarılar diliyorum. Ayrıca görev sürem boyunca desteklerinden dolayı mesai arkadaşlarıma, Okul Aile Birliğimize, öğrencilerime, ustalarımıza, kalfalarımıza, yapılan proje ve gezilerdeki maddi ve manevi desteklerinden dolayı Oda Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına teşekkürü bir borç bilirim. Saygılarımla." Hüseyin Erel

Tem

Öğrencimiz Adnan Doğu vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Tem

Sınav kamera dolabını yapan Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğretmeni İbrahim Yalçın'a ve Viking Mutfağa ayrıca mutfağımıza fırın bağışlayan MobiKelebek mağazasına teşekkür ediyoruz.

Tem

Mezun öğrencilerimiz Meslek Lisesi diplomalarını ve Ustalık belgelerini teslim almaya devam ediyorlar. 12. Sınıfa geçen ve sınavlarda başarılı olanlar Kalfalık belgelerini alıyorlar, sınavlardan başarısız olanlar Eylül ayında sorumluluk sınavlarına girecekler.

Tem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.

Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

Tem

Elektronik ve Bilişim Teknolojileri alanı çırak öğrencilerimizin günümüz koşullarında teknoloji sisteminin çok hızlı gelişmesiyle beraber geleceğin dili olan Robotik kodlama yönteminde gelişimlerini sağlamak amacıyla 10+1 Bilgisayar, 3D yazıcı ve robotik kodlama setleriyle bir sınıf oluşturmaktayız. Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte istekli öğrencilere Robotik kodlama kursları açılarak yerel ve ulusal yarışmalara katınılması planlanmaktadır. Merkez Müdürü Hüseyin Erel, "bağışçılarımızın destekleriyle sınıfımızı kuruyoruz ve çırak öğrencilerimize yeni ufuklar açmak için bu eğitimleri düzenleyeceğiz."  dedi.