AYDIN / DİDİM - Didim Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Okulumuz güzellik ve saç bakım hizmetleri alanı ve yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencileri ile birlikte Didim Huzurevini ziyaret ederek kıymetli ve saygıdeğer büyüklerimizin "Yaşlılar Haftasını" kutladık. Ziyaretimizde güzellik ve saç bakım hizmetleri alanı öğrencilerimiz kıymetli büyüklerimize makyaj ve saç bakım hizmeti sunarken, yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerimiz de hazırlamış oldukları ürünleri ikram ettiler.

Mrt

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Hülya Coşkuner ve Gazi İlkokulu 4.sınıf öğretmeni Duygu Gökçe tarafından kaynaşma etkinliği düzenlendi.11.sınıf Pasta ve Tatlı Yapımı öğrencileri,4.sınıf öğrencilerine şeker hamuru kurabiye süsleme  çalışmasını gösterdi.Pasta ve Tatlı Yapımı Dalı tanıtıldı.

Mrt

Trafik Genel Eğitim Planı gereği, 10/A Sınıfı öğrencilerimize genel trafik bilgisi verildi. Eğitimi veren EDA Sürücü Kursu yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programı gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Töreni Yapıldı.

Mrt

Kurum Müdürü Mehmet Sayın tarafından kurumuzda görev yapan kadın personlemizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, çiçek takdim etti.

Mrt

Tatbikat kapsamında olası bir deprem ananında öğrencilerin nasıl davranış sergilemeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yapılarak, depremlere karşı hazırlıklı olmak adına, deprem anında "ÇÖK,TUTUN,KAPAN" hareketi yapılarak, sarsıntı sonrası bina tahliyesi tatbikatı gerçekleştirildi. Tahilye sonrası öğrencilere depreme hazırlıklı olmanın önemi ve deprem anında ve deprem sonrası yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Oklulumuz Elektrik-Elektronik Öğretmeni Hasan AVCI'nın koordinesinde yangın tatbikatı ve yangına müdahele eğitimi gerçekleştirildi.

Şbt

İşverenlere yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi" gerçekleştirildi. İlçemiz işverenlerine yönelik düzenelenen toplantı Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Çırak/stajer öğrencilere yönelik alınması gereken iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine ve kanuni yükümlülüklere yönelik bilgilendirme yapıldı.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli uzmanlar tarafından okulumuz öğrencilerine; "Madde Bağımlılığı","Fiziksel Aktivitelerin Önemi", "Verem Eğitimi" konularında eğitim düzenlendi.

Ara

Okulumuzda Engelliler Haftası Kutlandı. Okulumuz Elektrik Öğretmeni Reşat Kapankaya ve öğrencilerimiz tarafından okul panosu düzenlenerek, sınıflarda Engelliler Haftası içerikli video sunumu gerçekleştirildi.

Ara

Engelliler Haftası Etkinlikleri Kapsamında Didim ve Yöresi Engelliler Derneğine Ziyaret Gerçekleştirildi. Elektrik Öğretmeni Reşat Kapankaya tarafından düzenlenen etkinlikte Kurum Müdürü Mehmet Sayın, Elektrik Öğretmeni Reşat Kapankaya ve Yiyecek Hizmetleri Öğretmeni Hasan Levent Meriç öğrencilerimizle birlikte Didim ve Yöresi Engelliler Derneğine ziyarette bulundular.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.